O nas

Odvetniška pisarna Mrva od leta 2001 svetuje slovenskim in tujim podjetjem ter mednarodnim korporacijam v Sloveniji. Naše vodilo je strankam ponuditi dobro pripravljene in hkrati, praktične, jasne in enostavne rešitve.

Naša odvetniška pisarna je specializirana za gospodarsko pravo in pravo nepremičnin. Pripravljamo vse vrste pogodb, splošne pogoje prodaje, notranje akte družb in druge pravne akte, ki jih stranke potrebujejo pri poslovanju. Med domačimi strankami svetujemo malim in srednjim podjetjem, naše tuje stranke pa so predvsem uveljavljena nemška in avstrijska podjetja, mednarodne korporacije, ki poslujejo v Sloveniji, ter investitorji.

Naše vodilo je strankam ponuditi dobro pripravljene in hkrati praktične, jasne in enostavne rešitve. Stranke cenijo naš zavzet pristop, usmerjen k rezultatom, ter iskanje ekonomsko najugodnejših, če je potrebno tudi inovativnih, rešitev. Prizadevamo si biti čim bolj odzivni, saj stranka največkrat nasvet, pogodbo ali pravno mnenje potrebuje že včeraj. Ekonomsko znanje nam omogoča, da na vsak primer gledamo tudi z gospodarske plati. Z večino strank že dolgo sodelujemo in poznamo njihovo industrijo, ambicije, vrednote in poslovno kulturo, tako da je svetovanje hitro in enostavno. Ob tem temelj pri opravljanju našega dela ostajata pravičnost in etičnost.

Tesno sodelujemo z dvema velikima odvetniškima pisarnama na Dunaju in v Nürnbergu, zaradi članstva v mednarodnih združenjih odvetniških pisarn (WIRAS in druga) pa lahko takoj vzpostavimo stik z odvetniškimi pisarnami v večini držav Evropske unije in v ekonomsko pomembnejših državah po vsem svetu. Slovenska podjetja tako lahko urejajo pravne zadeve v tujini preko naše pisarne.

Naša zgodba

Čeprav sta umetnost in podjetništvo na prvi pogled povsem različna, tudi poslovne ideje pogosto nastanejo v odmaknjenosti od vsakodnevnega vrveža in v tišini.

Vsi sodelavci pisarne smo povezani z glasbo, fotografijo ali likovno umetnostjo. Slike na tej spletni strani so dela sodelavcev pisarne.

Prepričani smo, da sta posameznikova svoboda in prijazno ter pošteno poslovno okolje temelj človekove ustvarjalnosti, zadovoljstva ter blagostanja v družbi. Tem ciljem je posvečeno tudi delo naše pisarne.